torstai 18. kesäkuuta 2015

Summer - Hanna

Vaikka Suomen kesä ja juhannus ovat tänäkin vuonna antaneet aihetta säästä vitsailuun, toppatakin takaisin etsimiseen ja pipon päähän vetämiseen, oli ihana tehdä tähän teemaan jotain oikeasti kesäistä. Tämän hetken kaatosateessa ei tee mieli lähteä juhannusruusuja ulos ihailemaan, joten meillä ne kukkivat mekoissa!

Varoituksen sana, tulossa on noin miljoona valokuvaa ;)

Ensimmäiseksi ompelin itselleni kesämekkosen, jossa ensimmäistä kertaa sain puolikellohelman onnistumaan (johtunee siitä, että tällä kertaa mittasin kaavan oikein). Pehemiän Babushka roses- kankaaseen hurmaannuin nähtyäni sitä monissa kauniissa vaatteissa, joten pakko sitä oli saada itsellenikin. Koko mekkona ne kuitenkin olisivat olleet mielestäni levottomat, siksi siis musta yläosa. Pitsivetoketju mahdollistaa imetyksen ja ruusutrikoiset kanttaukset tuovat vähän väriä mustaan. 






Kellohelmani vei lähes kokonaan vajaan metrin palaseni ruusuja. Haaveeni samistelumekosta tytölle näyttivät kariutuvan, kunnes keksin leikata jämätilkuista kaikki ehjät kuviot talteen ja siitä se ajatus sitten lähti...






Ruusut on silitetty liimakankaan avulla yksi kerrallaan trikoolle ja tikkailtu suoralla ympäriinsä. Saanen kertoa, että oli melkoinen palapeli ja askartelu noiden kukkasten kanssa, mutta pidän lopputulosta vaivan arvoisena. Tykkään ihan älyttömästi!


Mekon kaavana on Giant apple viime kesän Ottobresta, koko lähemmäs 68. Housut ovat Playfull kitty- kaavalla ja panta summissa mittailtu ilman kaavaa.




Selästäkin löytyy jokunen ruusu.




Aika herkulliset näin omasta mielestäni ♥ Toivottavasti mekkosille käyttöäkin tulisi jo lähiviikkoina.

Rauhallista juhannusta!



12 kommenttia:

  1. Ihana mekko ja aivan hurmaava setti pienellä! :)

    VastaaPoista
  2. Mahtava idea hyödyntää jämäpalat pikkumekkoon. Molemmille upeat asut!

    VastaaPoista
  3. Ihan valtavan suloinen paketti sinulla! Vaatteet on ihan supersöpöt tyttösen päällä!

    VastaaPoista
  4. Ääks! Oma mekkosi on kaunis, mutta pikkuisen setti se vasta suloinen onkin! Todella hyvä ja tehokas idea! Noista saa aina parhaimmat onnistumisen tunteet, kun saakin upean vaatteen jostain jämätilkuista, joista ei uskonut enää riittävän mihinkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Naurispelto :)! Alunperin oma mekko oli se "pääjuttu" ja tytölle satuin tämän ihan vahingossa hoksaamaan. Flow vei mukanaan ja siitä tulikin ihan hitti ❤️

      Poista
  5. Voi apua, olette kumpikin niin söpöjä! :) hienot toteutukset!

    VastaaPoista